Perinnetyö

Suomen Marsalkka Mannerheimin perinnesäätiön tärkeimpänä tehtävänä on Suomen Marsalkka Mannerheimin muiston vaaliminen. Käytännössä tämä tapahtuu järjestämällä vakiintuneita kunnianosoituksia ja muita Mannerheimiin liittyviä tapahtumia sekä tukemalla taloudellisesti aiheeseen liittyviä hankkeita. 

Askaisten Ritaripuisto

Vuonna 2007 säätiön oli tukemassa Askaisten Ritaripuiston varainkeruuta ja rakentamista.  Mannerheim-ristin ritarien sekä sotiemme veteraanien kunniaksi Askaisiin perustettu Ritaripuisto on ainutlaatuinen huomionosoitus koko ritari- ja veteraanisukupolvelle, heidän saavutuksilleen sekä ajalle ja hengelle jota he edustavat. Ritaripuisto on keskeisellä paikalla Askaisissa Saariston Rengastien sekä Suomen vanhimman matkailureitin ns. Seitsemän kirkon reitin, varrella – ja Suomen Marsalkka Mannerheimin syntymäkodin, Louhisaaren kartanolinnan, läheisyydessä. Ritaripuisto avattiin 2.7.2007. Askainen on nykyisin osa Maskun kuntaa. Ritaripuiston varainkeräys päättyi vuoden 2007 lopussa, mutta perinnesäätiö jatkaa puiston kehittämistä yhdessä Maskun kunnan kanssa.

Apurahojen hakeminen

Säätiö voi tukea Suomen Marsalkka Mannerheimin muiston vaalimiseen liittyviä hankkeita. Apurahoja ja avustuksia voi hakea säätiön hallitukselle osoitetulla vapaamuotoisella hakemuksella, josta on selvittävä hankkeen toteuttamissuunnitelma, talousarvio sekä kuinka hanke liittyy Marsalkan muiston vallimiseen. Lisätietoja asiasta saa säätiön asiamieheltä.

Marsalkka Mannerheimin perinnesäätiö